DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE DIN SEMEMESTRUL II

HOTĂRÂRE A SENATULUI UNIVERSITAR PRIVITOARE LA

DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE DIN SEM. II., CA URMARE A ÎNCETĂRII STĂRII DE ALERTĂ

 

Senatul Universității „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș a adoptat, în ședința din 15.03.2022, o serie de măsuri privitoare la modul de desfășurare a activităților didactice din semestrul II., ca urmare a încetării stării de alertă, după cum urmează:

 

toate activitățile didactice din cadrul Facultăților de Drept, Științe Economice, Psihologie și Geografie se desfășoară, începând cu data de 04.04.2022, cu prezență fizică;

toate activitățile didactice din cadrul Facultății de Medicină se desfășoară, începând cu data revenirii din vacanța de Paște, cu prezență fizică.

  • Vacanta de Paște 14.04.2022-22.04.2022
  • Activitatea didactică după vacanța de Paște se reia în data de 26 Aprilie 2022

Toate cele de mai sus au fost hotărâte în urma Notei nr. 71/DGIU/2022 emise de M.E. – Direcția Generală Învățământ Universitar prin care, „în funcție de specificul activităților desfășurate și în raport cu contextul actual (cazările studenților în căminele studențești, reconfigurarea orarelor etc.), universitățile pot decide …prin hotărâri ale Senatului Universitar, o perioadă optimă de tranziție de la sistemul online la activități cu prezență fizică, având obligativitatea recuperării activităților didactice până la sfârșitul semestrului al II-lea”.


OFFERTA ACCADEMICA ›

 Ammisione 2024 »

 

L’Università “Dimitrie Cantemir” di Târgu-Mureș è istituzionalmente accreditata dal Parlamento rumeno e periodicamente valutata da AHPGS, un valutatore tedesco della qualità dell’istruzione superiore.

Se vuoi laurearti in medicina, giurisprudenza, economia, psicologia o geografia del turismo ti aspettiamo da noi!