SUNT STUDENT „CANTEMIR”!

Ești pasionat de fotografie?
Ești student „Dimitrie Cantemir”?
Iți plac provocările?

SUNT STUDENT „CANTEMIR”!

 

Este un concurs de fotografie care se desfășoară la nivelul  Universității  „Dimitrie Cantemir” din Târgu – Mureș, pentru studenții Universității.

Te provocăm să ne arăți în imagini, perspectiva ta de student  „Cantemir”, pasiunea ta pentru detalii, bucuria de a fi student!

Universitatea „Dimitrie Cantemir” te invită să te înscrii la acest concurs, organizat în colaborare cu „Untold Universe”

Cele mai apreciate fotografii, vor fi premiate cu un bilet gratuit General Access, la  Festivalul MASSIF  din Brașov,  valabil pentru ediția  din 3-5 martie 2023.

FREE YOUR WILD SIDE!

 

REGULAMENT:

  • Cine poate participa?
    Orice student activ al universității Dimitrie Cantemir.
  • Ce fel de fotografii pot participa în acest concurs?
    Orice fotografie care relevă calitatea de student „Cantemir”, fotografii cu universitatea, interior și exterior, fotografii cu studenți în cadrul (campusul) universității.
  • Perioada de înscriere în concurs: 14-21 Februarie 2023 la adresa de mail: webmaster@cantemir.ro
  • Expunerea pe format de hârtie și evaluarea fotografiilor:  23 Februarie la Biblioteca  „Serafim Duicu”, în campusul universității.
  • Premiul unic, un bilet gratuit General Access,  la festivalul MASSIF, din Brașov. Biletul este nominal și este valabil pentru ediția  din 3-5 martie 2023.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

  • La biroul operativ cam. B.02 se  semnează până în data de 22 februarie, un acord prin care ne acordați permisiunea de a  folosi toate pozele intrate în concurs pentru campaniile de publicitate ale Universității  „Dimitrie Cantemir” din Târgu – Mureș, precum și o declarație pe propria răspundere pentru persoanele care apar în fotografii cu permisiunea de a putea folosi aceste poze pentru publicitatea Universității  „Dimitrie Cantemir” din Târgu – Mureș.

CONTACT: 0771-098.927 , ORELE 8-14


OFFERTA ACCADEMICA ›

 Ammisione 2024 »

 

L’Università “Dimitrie Cantemir” di Târgu-Mureș è istituzionalmente accreditata dal Parlamento rumeno e periodicamente valutata da AHPGS, un valutatore tedesco della qualità dell’istruzione superiore.

Se vuoi laurearti in medicina, giurisprudenza, economia, psicologia o geografia del turismo ti aspettiamo da noi!