MOBILITĂȚI ERASMUS+ DE STUDII ȘI PLASAMENT PENTRU STUDENȚII UDC

DRAGI STUDENȚI,
Vă informăm că, în perioada 30.05.2022 – 12.06.2022 se organizează o SESIUNE DE DEPUNERE CERERI PENTRU MOBILITĂȚI DE STUDIU ȘI PLASAMENT (PRACTICĂ ERASMUS+) pentru studenții de la UDC Târgu Mureș.

Numărul de locuri disponibile pentru mobilități studențești este de 48.

Informațiile detaliate legate de accesarea unei mobilități de studiu/plasament în cadrul programului Erasmus+ sunt publicate pe site-ul universității la secțiunea Erasmus+
În cazul în care doriți să efectuați o mobilitate Erasmus+, vă rugăm să completați Formularul e candidatură accesând linkul https://forms.office.com/r/5kB6GTdAaT sau prin scanarea codului QR:

În perioada 13.06.2021 – 14.06.2021, comisia de selecție va analiza cererile depuse și va repartiza locurile disponibile, în mod proporțional, în funcție de numărul de studenți activi, pe fiecare specializare în parte și pe fiecare an de studiu, nivel licență și master.
Rezultatele concursului de selecție vor fi postate pe site-ul universității UDC la secțiunea Erasmus+.
Persoanele selectate vor fi îndrumate în vederea completării tuturor documentelor necesare participării la mobilitățile studențești.

Notă: cererile trimise sub o altă formă decât cea solicitată în anunț, nu se vor lua în considerare.
Departamentul de relații internaționale
Biroul Erasmus+


OFFERTA ACCADEMICA ›

 Ammisione 2024 »

 

L’Università “Dimitrie Cantemir” di Târgu-Mureș è istituzionalmente accreditata dal Parlamento rumeno e periodicamente valutata da AHPGS, un valutatore tedesco della qualità dell’istruzione superiore.

Se vuoi laurearti in medicina, giurisprudenza, economia, psicologia o geografia del turismo ti aspettiamo da noi!